Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn)

Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) kun je vinden aan de Planetenbaan 1 in Maarn.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) in Maarn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) in Maarn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) in Maarn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Planetenbaan 1 in Maarn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 343 442 059, of door te mailen via de website: http://www.mhcmaarn.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub Maarn (MHC Maarn)

Bezoekers bekeken ook