HC Tilburg

HC Tilburg kun je vinden aan de Bredaseweg 447 in Tilburg.

Meer informatie over HC Tilburg in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Tilburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Tilburg in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Tilburg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Tilburg in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Tilburg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bredaseweg 447 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 782 0980, of door te mailen via de website: http://www.hctilburg.com/

Hoe kom je bij HC Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Tilburg

Bezoekers bekeken ook