Holland Hockey House

Holland Hockey House kun je vinden aan de Fornheselaan 256 in Den Dolder.

Meer informatie over Holland Hockey House in Den Dolder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Dolder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Holland Hockey House wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Holland Hockey House in Den Dolder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Holland Hockey House vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Holland Hockey House in Den Dolder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Holland Hockey House ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Fornheselaan 256 in Den Dolder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 225 2186, of door te mailen via de website: https://www.hollandhockeyhouse.nl/

Hoe kom je bij Holland Hockey House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Hockey House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Holland Hockey House

Bezoekers bekeken ook