XHockey IJshockeyshop

XHockey IJshockeyshop kun je vinden aan de Marshallweg 16 in Leeuwarden.

Meer informatie over XHockey IJshockeyshop in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is XHockey IJshockeyshop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, XHockey IJshockeyshop in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is XHockey IJshockeyshop vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is XHockey IJshockeyshop in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over XHockey IJshockeyshop ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Marshallweg 16 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.xhockey.nl/

Hoe kom je bij XHockey IJshockeyshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XHockey IJshockeyshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. XHockey IJshockeyshop

Bezoekers bekeken ook