Hockey Store NL

Hockey Store NL kun je vinden aan de Patrimoniumlaan 4 in Veenendaal.

Meer informatie over Hockey Store NL in Veenendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veenendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Store NL wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Store NL in Veenendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Store NL vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Store NL in Veenendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Store NL ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Patrimoniumlaan 4 in Veenendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 52067799, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Store NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Store NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Store NL

Bezoekers bekeken ook