Sporthuis Helling bv

Sporthuis Helling bv kun je vinden aan de Aris van Broekweg 10 in Zaandam.

Meer informatie over Sporthuis Helling bv in Zaandam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zaandam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthuis Helling bv wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthuis Helling bv in Zaandam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthuis Helling bv vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthuis Helling bv in Zaandam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthuis Helling bv ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Aris van Broekweg 10 in Zaandam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 75 635 0081, of door te mailen via de website: http://www.sporthuishelling.nl/

Hoe kom je bij Sporthuis Helling bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthuis Helling bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthuis Helling bv

Bezoekers bekeken ook