Roots Hockey BV

Roots Hockey BV kun je vinden aan de Nijverheidsweg 27 in Best.

Meer informatie over Roots Hockey BV in Best

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Best of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Roots Hockey BV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Roots Hockey BV in Best is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Roots Hockey BV vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Roots Hockey BV in Best meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Roots Hockey BV ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Nijverheidsweg 27 in Best. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 499 745 069, of door te mailen via de website: https://www.roots-hockey.com/

Hoe kom je bij Roots Hockey BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roots Hockey BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Roots Hockey BV

Bezoekers bekeken ook