Verbunt Hockey

Verbunt Hockey kun je vinden aan de Spanjestraat 2 in Kaatsheuvel.

Meer informatie over Verbunt Hockey in Kaatsheuvel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kaatsheuvel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Verbunt Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Verbunt Hockey in Kaatsheuvel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Verbunt Hockey vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Verbunt Hockey in Kaatsheuvel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Verbunt Hockey ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Spanjestraat 2 in Kaatsheuvel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 315 609, of door te mailen via de website: https://www.verbunthockey.nl/

Hoe kom je bij Verbunt Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verbunt Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Verbunt Hockey

Bezoekers bekeken ook