Vision Sports

Vision Sports kun je vinden aan de Drienerstraat 33 in Hengelo.

Meer informatie over Vision Sports in Hengelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hengelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Vision Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Vision Sports in Hengelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Vision Sports vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Vision Sports in Hengelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Vision Sports ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Drienerstraat 33 in Hengelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 74 250 0012, of door te mailen via de website: http://www.visionsports.nl/

Hoe kom je bij Vision Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vision Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Vision Sports

Bezoekers bekeken ook