Goese MHC

Goese MHC kun je vinden aan de Geldeloozepad 5D in Goes.

Meer informatie over Goese MHC in Goes

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goes of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Goese MHC wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Goese MHC in Goes is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Goese MHC vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Goese MHC in Goes meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Goese MHC ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Geldeloozepad 5D in Goes. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 113 218 371, of door te mailen via de website: http://www.hockeygoes.nl/

Hoe kom je bij Goese MHC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goese MHC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Goese MHC

Bezoekers bekeken ook