Hockeyclub Feijenoord

Hockeyclub Feijenoord kun je vinden aan de Olympiaweg 350 in Rotterdam.

Meer informatie over Hockeyclub Feijenoord in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Feijenoord wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Feijenoord in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Feijenoord vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Feijenoord in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Feijenoord ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympiaweg 350 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hcfeijenoord.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Feijenoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Feijenoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Feijenoord

Bezoekers bekeken ook