Hockeyclub Mixed Ghbs

Hockeyclub Mixed Ghbs kun je vinden aan de Laan Corpus Den Hoorn 101 in Groningen.

Meer informatie over Hockeyclub Mixed Ghbs in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Mixed Ghbs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Mixed Ghbs in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Mixed Ghbs vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Mixed Ghbs in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Mixed Ghbs ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Laan Corpus Den Hoorn 101 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 529 1166, of door te mailen via de website: https://www.ghbs.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Mixed Ghbs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Mixed Ghbs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Mixed Ghbs

Bezoekers bekeken ook