Indoor Hockey

Indoor Hockey kun je vinden aan de Schenkeldijk 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Indoor Hockey in Dordrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dordrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Indoor Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Indoor Hockey in Dordrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Indoor Hockey vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Indoor Hockey in Dordrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Indoor Hockey ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Schenkeldijk 10 in Dordrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Indoor Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indoor Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Indoor Hockey

Bezoekers bekeken ook