Europahal

Europahal kun je vinden aan de Nieuweweg 6 in Hoogezand.

Meer informatie over Europahal in Hoogezand

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoogezand of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Europahal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Europahal in Hoogezand is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Europahal vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Europahal in Hoogezand meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Europahal ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Nieuweweg 6 in Hoogezand. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 598 350 310, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Europahal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Europahal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Europahal

Bezoekers bekeken ook