MHC Sint-Oedenrode

MHC Sint-Oedenrode kun je vinden aan de Bremhorst 2 in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over MHC Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sint-Oedenrode of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Sint-Oedenrode wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Sint-Oedenrode vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Sint-Oedenrode ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Bremhorst 2 in Sint-Oedenrode. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.mhcsint-oedenrode.nl/

Hoe kom je bij MHC Sint-Oedenrode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Sint-Oedenrode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Sint-Oedenrode

Bezoekers bekeken ook