De Korze

De Korze kun je vinden aan de Korze in Veldhoven.

Meer informatie over De Korze in Veldhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veldhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Korze wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Korze in Veldhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Korze vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Korze in Veldhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Korze ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Korze in Veldhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.roodwitv.nl/

Hoe kom je bij De Korze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Korze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Korze

Bezoekers bekeken ook