Kampong Hockey

Kampong Hockey kun je vinden aan de Laan van Maarschalkerweerd 14 in Utrecht.

Meer informatie over Kampong Hockey in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Kampong Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Kampong Hockey in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Kampong Hockey vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Kampong Hockey in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Kampong Hockey ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Laan van Maarschalkerweerd 14 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 251 4530, of door te mailen via de website: http://www.kamponghockey.nl/

Hoe kom je bij Kampong Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampong Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Kampong Hockey

Bezoekers bekeken ook