KEV Vriezenveen

KEV Vriezenveen kun je vinden aan de Koningsweg 20 in Vriezenveen.

Meer informatie over KEV Vriezenveen in Vriezenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vriezenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is KEV Vriezenveen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, KEV Vriezenveen in Vriezenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is KEV Vriezenveen vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is KEV Vriezenveen in Vriezenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over KEV Vriezenveen ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Koningsweg 20 in Vriezenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.kevvriezenveen.nl/

Hoe kom je bij KEV Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KEV Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. KEV Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook