Hockeyclub Mill

Hockeyclub Mill kun je vinden aan de Langenboomseweg 5 in Mill.

Meer informatie over Hockeyclub Mill in Mill

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Mill of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Mill wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Mill in Mill is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Mill vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Mill in Mill meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Mill ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Langenboomseweg 5 in Mill. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 485 453 157, of door te mailen via de website: http://www.hcmill.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Mill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Mill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Mill

Bezoekers bekeken ook