Rugby Club Den Helder

Rugby Club Den Helder kun je vinden aan de Linieweg 23-B in Den Helder.

Meer informatie over Rugby Club Den Helder in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rugby Club Den Helder wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rugby Club Den Helder in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rugby Club Den Helder vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rugby Club Den Helder in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rugby Club Den Helder ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Linieweg 23-B in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 618 172, of door te mailen via de website: https://www.rcdh.nl/

Hoe kom je bij Rugby Club Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rugby Club Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rugby Club Den Helder

Bezoekers bekeken ook