HSC Hermes

HSC Hermes kun je vinden aan de Linieweg 27 in Den Helder.

Meer informatie over HSC Hermes in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HSC Hermes wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HSC Hermes in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HSC Hermes vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HSC Hermes in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HSC Hermes ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Linieweg 27 in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 623 860, of door te mailen via de website: http://www.hschermes.nl/

Hoe kom je bij HSC Hermes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HSC Hermes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HSC Hermes

Bezoekers bekeken ook