M.H.C. De Kikkers

M.H.C. De Kikkers kun je vinden aan de Fandango 19 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over M.H.C. De Kikkers in Nieuw-Vennep

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuw-Vennep of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is M.H.C. De Kikkers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, M.H.C. De Kikkers in Nieuw-Vennep is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is M.H.C. De Kikkers vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is M.H.C. De Kikkers in Nieuw-Vennep meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over M.H.C. De Kikkers ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Fandango 19 in Nieuw-Vennep. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 685 624, of door te mailen via de website: http://www.kikkers.com/

Hoe kom je bij M.H.C. De Kikkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.H.C. De Kikkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. M.H.C. De Kikkers

Bezoekers bekeken ook