ReVAS de Peperbus

ReVAS de Peperbus kun je vinden aan de Hyacinthstraat 66 in Zwolle.

Meer informatie over ReVAS de Peperbus in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is ReVAS de Peperbus wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, ReVAS de Peperbus in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is ReVAS de Peperbus vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is ReVAS de Peperbus in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over ReVAS de Peperbus ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hyacinthstraat 66 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://revas-peperbus.nl/

Hoe kom je bij ReVAS de Peperbus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ReVAS de Peperbus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. ReVAS de Peperbus

Bezoekers bekeken ook