Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR

Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR kun je vinden aan de Het Hoge Land 31 in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR in Berkel en Rodenrijs

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Berkel en Rodenrijs of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR in Berkel en Rodenrijs is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR in Berkel en Rodenrijs meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Het Hoge Land 31 in Berkel en Rodenrijs. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 511 6978, of door te mailen via de website: https://www.hbrhockey.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR

Bezoekers bekeken ook