ERHC The Black Scorpions

ERHC The Black Scorpions kun je vinden aan de Hammerstraat 18A in Herkenbosch.

Meer informatie over ERHC The Black Scorpions in Herkenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Herkenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is ERHC The Black Scorpions wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, ERHC The Black Scorpions in Herkenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is ERHC The Black Scorpions vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is ERHC The Black Scorpions in Herkenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over ERHC The Black Scorpions ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hammerstraat 18A in Herkenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 475 535 216, of door te mailen via de website: http://black-scorpions.nl/

Hoe kom je bij ERHC The Black Scorpions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ERHC The Black Scorpions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. ERHC The Black Scorpions

Bezoekers bekeken ook