Master Sports Group Holding bv

Master Sports Group Holding bv kun je vinden aan de Kievitsven 84 in Rosmalen.

Meer informatie over Master Sports Group Holding bv in Rosmalen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rosmalen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Master Sports Group Holding bv wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Master Sports Group Holding bv in Rosmalen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Master Sports Group Holding bv vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Master Sports Group Holding bv in Rosmalen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Master Sports Group Holding bv ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kievitsven 84 in Rosmalen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 205 5697, of door te mailen via de website: http://www.mastersportsgroup.com/

Hoe kom je bij Master Sports Group Holding bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Master Sports Group Holding bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Master Sports Group Holding bv

Bezoekers bekeken ook