Gunneman Sports

Gunneman Sports kun je vinden aan de Aalsterweg 83 in Eindhoven.

Meer informatie over Gunneman Sports in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Gunneman Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Gunneman Sports in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Gunneman Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Gunneman Sports in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Gunneman Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Aalsterweg 83 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 211 5037, of door te mailen via de website: http://www.gunnemansports.nl/

Hoe kom je bij Gunneman Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gunneman Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Gunneman Sports

Bezoekers bekeken ook