MHC de Mezen

MHC de Mezen kun je vinden aan de Parkweg 8 in Harderwijk.

Meer informatie over MHC de Mezen in Harderwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Harderwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC de Mezen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC de Mezen in Harderwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC de Mezen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC de Mezen in Harderwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC de Mezen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Parkweg 8 in Harderwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 341 417 233, of door te mailen via de website: http://www.mhcdemezen.nl/

Hoe kom je bij MHC de Mezen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC de Mezen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC de Mezen

Bezoekers bekeken ook