Hockey vereniging Spijkenisse

Hockey vereniging Spijkenisse kun je vinden aan de Schenkelweg 110b in Spijkenisse.

Meer informatie over Hockey vereniging Spijkenisse in Spijkenisse

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Spijkenisse of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey vereniging Spijkenisse wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey vereniging Spijkenisse in Spijkenisse is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey vereniging Spijkenisse vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey vereniging Spijkenisse in Spijkenisse meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey vereniging Spijkenisse ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Schenkelweg 110b in Spijkenisse. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 181 610 266, of door te mailen via de website: http://www.hvspijkenisse.nl/

Hoe kom je bij Hockey vereniging Spijkenisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey vereniging Spijkenisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey vereniging Spijkenisse

Bezoekers bekeken ook