Hockeyplezier

Hockeyplezier kun je vinden aan de Uppsalalaan 3 in Utrecht.

Meer informatie over Hockeyplezier in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyplezier wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyplezier in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyplezier vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyplezier in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyplezier ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Uppsalalaan 3 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyplezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyplezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyplezier

Bezoekers bekeken ook