SC Muiden hockey

SC Muiden hockey kun je vinden aan de Sportcombinatie in Muiden.

Meer informatie over SC Muiden hockey in Muiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Muiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SC Muiden hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SC Muiden hockey in Muiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SC Muiden hockey vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SC Muiden hockey in Muiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SC Muiden hockey ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportcombinatie in Muiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://hockey.scmuiden.nl/site/

Hoe kom je bij SC Muiden hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SC Muiden hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SC Muiden hockey

Bezoekers bekeken ook