Mea Est Pila.

Mea Est Pila. kun je vinden aan de Molenwijk 1a in Boxtel.

Meer informatie over Mea Est Pila. in Boxtel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Boxtel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mea Est Pila. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mea Est Pila. in Boxtel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mea Est Pila. vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mea Est Pila. in Boxtel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mea Est Pila. ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Molenwijk 1a in Boxtel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Mea Est Pila.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mea Est Pila. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mea Est Pila.

Bezoekers bekeken ook