MHC Forescate

MHC Forescate kun je vinden aan de Adegeest, Weddeloop 1 in Voorschoten.

Meer informatie over MHC Forescate in Voorschoten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorschoten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Forescate wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Forescate in Voorschoten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Forescate vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Forescate in Voorschoten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Forescate ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Adegeest, Weddeloop 1 in Voorschoten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 561 4268, of door te mailen via de website: http://www.mhcforescate.nl/

Hoe kom je bij MHC Forescate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Forescate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Forescate

Bezoekers bekeken ook