HC Ares

HC Ares kun je vinden aan de Malkenschoten 43 in Apeldoorn.

Meer informatie over HC Ares in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Ares wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Ares in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Ares vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Ares in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Ares ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Malkenschoten 43 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 533 2500, of door te mailen via de website: http://www.hcares.nl/

Hoe kom je bij HC Ares? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Ares het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Ares

Bezoekers bekeken ook