D.D.H.C

D.D.H.C kun je vinden aan de Kloosterweg 4 in Raamsdonksveer.

Meer informatie over D.D.H.C in Raamsdonksveer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Raamsdonksveer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is D.D.H.C wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, D.D.H.C in Raamsdonksveer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is D.D.H.C vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is D.D.H.C in Raamsdonksveer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over D.D.H.C ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kloosterweg 4 in Raamsdonksveer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 514 820, of door te mailen via de website: http://www.ddhc.nl/

Hoe kom je bij D.D.H.C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.D.H.C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. D.D.H.C

Bezoekers bekeken ook