Sportpark De Romrijten

Sportpark De Romrijten kun je vinden aan de Philipsweg 2 in Maarheeze.

Meer informatie over Sportpark De Romrijten in Maarheeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarheeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark De Romrijten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark De Romrijten in Maarheeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark De Romrijten vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark De Romrijten in Maarheeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark De Romrijten ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Philipsweg 2 in Maarheeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark De Romrijten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Romrijten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark De Romrijten

Bezoekers bekeken ook