Mixed Hockey Club Krimpen

Mixed Hockey Club Krimpen kun je vinden aan de Driekamp 7 in Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Krimpen in Krimpen aan den IJssel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Krimpen aan den IJssel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Krimpen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Krimpen in Krimpen aan den IJssel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Krimpen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Krimpen in Krimpen aan den IJssel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Krimpen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Driekamp 7 in Krimpen aan den IJssel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 180 511 343, of door te mailen via de website: http://www.mhckrimpen.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Krimpen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Krimpen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Mixed Hockey Club Krimpen

Bezoekers bekeken ook