Mixed Hockey Club HDL

Mixed Hockey Club HDL kun je vinden aan de Steen- en Stokstraat 1 in Heeswijk Dinther.

Meer informatie over Mixed Hockey Club HDL in Heeswijk Dinther

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heeswijk Dinther of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club HDL wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club HDL in Heeswijk Dinther is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club HDL vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club HDL in Heeswijk Dinther meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club HDL ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Steen- en Stokstraat 1 in Heeswijk Dinther. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 292 383, of door te mailen via de website: http://www.hdlhockey.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club HDL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club HDL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club HDL

Bezoekers bekeken ook