Hockey Club Ypenburg

Hockey Club Ypenburg kun je vinden aan de Oeverwallaan 150 in Den Haag.

Meer informatie over Hockey Club Ypenburg in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Ypenburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Ypenburg in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Ypenburg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Ypenburg in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Ypenburg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Oeverwallaan 150 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 737 0753, of door te mailen via de website: http://www.hcypenburg.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Ypenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Ypenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Ypenburg

Bezoekers bekeken ook