Mixed Hockey Club Nieuwegein

Mixed Hockey Club Nieuwegein kun je vinden aan de Newtonbaan 10 in Nieuwegein.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Nieuwegein in Nieuwegein

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwegein of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Nieuwegein wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Nieuwegein in Nieuwegein is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Nieuwegein vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Nieuwegein in Nieuwegein meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Nieuwegein ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Newtonbaan 10 in Nieuwegein. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 604 8339, of door te mailen via de website: http://www.mhcn.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Nieuwegein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Nieuwegein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Nieuwegein

Bezoekers bekeken ook