S.M.H.C. De Hopbel

S.M.H.C. De Hopbel kun je vinden aan de Zuideinderpark, Rooiseheide 18 in Schijndel.

Meer informatie over S.M.H.C. De Hopbel in Schijndel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schijndel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is S.M.H.C. De Hopbel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, S.M.H.C. De Hopbel in Schijndel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is S.M.H.C. De Hopbel vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is S.M.H.C. De Hopbel in Schijndel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over S.M.H.C. De Hopbel ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zuideinderpark, Rooiseheide 18 in Schijndel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 543 0621, of door te mailen via de website: https://www.dehopbel.nl/

Hoe kom je bij S.M.H.C. De Hopbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.M.H.C. De Hopbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. S.M.H.C. De Hopbel

Bezoekers bekeken ook