Mixed Hockey Club Nunspeet

Mixed Hockey Club Nunspeet kun je vinden aan de Sportlaan 9 in Nunspeet.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Nunspeet in Nunspeet

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nunspeet of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Nunspeet wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Nunspeet in Nunspeet is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Nunspeet vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Nunspeet in Nunspeet meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Nunspeet ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 9 in Nunspeet. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 341 252 965, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubnunspeet.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Nunspeet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Nunspeet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Nunspeet

Bezoekers bekeken ook