Hilversumsche Mixed Hockey Club

Hilversumsche Mixed Hockey Club kun je vinden aan de De Rading, Het Jagerspaadje 24 in Loosdrecht.

Meer informatie over Hilversumsche Mixed Hockey Club in Loosdrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Loosdrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hilversumsche Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hilversumsche Mixed Hockey Club in Loosdrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hilversumsche Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hilversumsche Mixed Hockey Club in Loosdrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hilversumsche Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Rading, Het Jagerspaadje 24 in Loosdrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 582 4396, of door te mailen via de website: https://www.hmhc.nl/site/default.asp

Hoe kom je bij Hilversumsche Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hilversumsche Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hilversumsche Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook