Mixed Hockeyclub De Westerduiven

Mixed Hockeyclub De Westerduiven kun je vinden aan de Westsingel 33 in Duiven.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub De Westerduiven in Duiven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Duiven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub De Westerduiven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub De Westerduiven in Duiven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub De Westerduiven vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub De Westerduiven in Duiven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub De Westerduiven ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Westsingel 33 in Duiven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 316 266 184, of door te mailen via de website: http://www.westerduiven.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub De Westerduiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub De Westerduiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub De Westerduiven

Bezoekers bekeken ook