Hockey Club Nieuwkoop

Hockey Club Nieuwkoop kun je vinden aan de De Dreg 1, Dreg 1 in Nieuwkoop.

Meer informatie over Hockey Club Nieuwkoop in Nieuwkoop

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwkoop of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Nieuwkoop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Nieuwkoop in Nieuwkoop is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Nieuwkoop vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Nieuwkoop in Nieuwkoop meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Nieuwkoop ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Dreg 1, Dreg 1 in Nieuwkoop. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 172 523 670, of door te mailen via de website: http://www.hcnieuwkoop.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Nieuwkoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Nieuwkoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Nieuwkoop

Bezoekers bekeken ook