Hockeyvereniging HOD

Hockeyvereniging HOD kun je vinden aan de Pastoor Heerkensdreef 18 in Valkenswaard.

Meer informatie over Hockeyvereniging HOD in Valkenswaard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenswaard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging HOD wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging HOD in Valkenswaard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging HOD vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging HOD in Valkenswaard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging HOD ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Pastoor Heerkensdreef 18 in Valkenswaard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://hod-online.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging HOD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging HOD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyvereniging HOD

Bezoekers bekeken ook