VRC Valkenswaard

VRC Valkenswaard kun je vinden aan de Schotelmansstraat 25 in Valkenswaard.

Meer informatie over VRC Valkenswaard in Valkenswaard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenswaard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is VRC Valkenswaard wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, VRC Valkenswaard in Valkenswaard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is VRC Valkenswaard vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is VRC Valkenswaard in Valkenswaard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over VRC Valkenswaard ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Schotelmansstraat 25 in Valkenswaard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 201 4704, of door te mailen via de website: http://www.valkenswaardserollerclub.nl/

Hoe kom je bij VRC Valkenswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VRC Valkenswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. VRC Valkenswaard

Bezoekers bekeken ook