Sporting Krommenie

Sporting Krommenie kun je vinden aan de Marslaan 10 in Krommenie.

Meer informatie over Sporting Krommenie in Krommenie

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Krommenie of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporting Krommenie wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporting Krommenie in Krommenie is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporting Krommenie vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporting Krommenie in Krommenie meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporting Krommenie ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Marslaan 10 in Krommenie. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 75 628 1572, of door te mailen via de website: http://www.sportingkrommenie.nl/

Hoe kom je bij Sporting Krommenie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporting Krommenie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporting Krommenie

Bezoekers bekeken ook