HC Gemert

HC Gemert kun je vinden aan de Sportlaan 12 in Gemert.

Meer informatie over HC Gemert in Gemert

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Gemert of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Gemert wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Gemert in Gemert is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Gemert vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Gemert in Gemert meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Gemert ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 12 in Gemert. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 365 631, of door te mailen via de website: http://www.hcgemert.nl/

Hoe kom je bij HC Gemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Gemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Gemert

Bezoekers bekeken ook