Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia kun je vinden aan de Hammerveld, Burgemeester Geuljanslaan 1-C in Roermond.

Meer informatie over Roermondse Hockeyclub Concordia in Roermond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roermond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Roermondse Hockeyclub Concordia wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Roermondse Hockeyclub Concordia in Roermond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Roermondse Hockeyclub Concordia vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Roermondse Hockeyclub Concordia in Roermond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Roermondse Hockeyclub Concordia ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hammerveld, Burgemeester Geuljanslaan 1-C in Roermond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.rhcconcordia.nl/

Hoe kom je bij Roermondse Hockeyclub Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roermondse Hockeyclub Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Roermondse Hockeyclub Concordia

Bezoekers bekeken ook